Előszó

2007.08.18. 14:31

Minden kedves látogatót szeretettel köszöntünk!

 

 

 

 

2007. év nyarán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mivel három országot is megjártunk. Görögországban nyolc napot, Albániában 4 napot és Montenegroban 2 napot időztünk, összesen 3555 km-t autóztunk. Útközben megcsodálhattuk az Égei-tenger homokos és sziklás öbleit, fürödhettünk Dél-Albánia partjainál a Jón-tengerben és Montenegróban az Adria hűs víze enyhítette hőségérzetünket. Láttunk Görögországban csodálatosan zöldellő, magas hegyeket, majd átérve Albániába a csupasz, komor hegyek látványa fogadott. Montenegro, vagyis Crna Gora, azaz a fekete hegyek országa pedig lélegzetelállítóan vad hegyeivel szinte megbabonázott bennünket.

Erről az útról próbálok részenként összefoglalót írni, egyrészt a saját örömünkre, másrészt pedig a balkán térség iránt érdeklődő látogatóknak információszolgáltatás céljából.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amioldalunk.blog.hu/api/trackback/id/tr97143142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edit 2007.09.19. 16:53:39

2007 szept.1-14-ig toltottuk szabadsagunkat Shitonia felszigeten,ugyszinten egy kis halaszfaluban,Vourvouroun.
Szivfajditoan szep videk...
Edit
süti beállítások módosítása